Hàtterünk

A Callias Foundation-nek köszönhetően esélyt kaptuk arra, hogy az egyre növekvő figyelmet az inspirációs források felé a Silk Road Cultural Belt-en a mi támogatásunkkal kialakítsuk. Örülünk annak, hogy ennek a globális kezdeményezésnek a része lehetünk, hogy embereket mozgathatunk meg a klasszikus zenéért – az életünk egy fontos részéért.

 

A mi zenekarunkat az hajtja előre, hogy szeretnénk Önt, a Közönségünket megérteni, és meghívni, hogy Ön is egy aktív és tudatos alkotója legyen ne csak a Madarak Konferenciájának, hanem a mi koncertjeink mentén az új Selyemútnak: szeretnénk Önt élőben (Skype) a próbáink folyamatába is bevonni.
Mint művészek, azt gondoljuk, hogy a Silk Road Cultural Belt egy inspiráló teret képez, hogy meg tudja osztani azt, amit a klasszikus zene „Selymének“ lehet nevezni: alapvető emberi tulajdonságokat úgy, ahogy azok a klasszikus zene különböző formáiban kifejeződnek. Így teremtünk meg közösen a feltételeit a legmagasabb szintű zenének; olyan körülményeket, amelyeket a zene a mi megértésünkben megérdemel.

Azt szeretnénk tudni Öntől, a Madarak Konferenciájától, mit jelent Önnek a zene „Selyme“. Ezért ossza meg Ön is egy kedvenc darabját youtube-link, videó, vagy mp3 fájl formájában velünk és másokkal a Silk Road Cultural Belt felületén.

A 2017 / 2018-as koncertszezonban minden koncertsorozathoz (szóló-Selyem, vagy szimfónikus koncerthez) választunk egy darabot a Silk Road Cultural Belt kezdeményezésből, és felvesszük az adott zeneművet  koncertműsorunkba.

Kitüntetésként az inspriációjért meghívja a Callias Foundation selyemútunk egyik koncertjére az ötletadót, és kezdeményezésünk részeként fog szerepelni plakátjainkon, koncertműsorainkon valamint weboldalunkon.

Ilyen úton tudja Ön is az SRSO-t támogatni a céljai elérésében, hogy az online vagy valódi közönséggel egy aktív, alkotó párbeszéd tudjon létrejönni.

Szívbeli köszönet az összes Velünk-alkotónak Hamburgból, New Yorkból, Kinshasaból, Berlinből Pekingből, Párizsból, Amszterdamból és más városokból a közreműködésükért, az ötlet megvelósításáért

Az első inspiráció forrása a berlini debütáló koncertünkre Walter Hu volt Pekingből, aki Chen Qigang 5 Elem című művét osztotta meg velünk. Ezt a darabot vettük föl programunkba Richard Strauss Don Juan-ja és Igor Stravinsky Tűzmadár című műve mellé.

Minél több ember osztja meg a saját benyomásait a zene selyméről,
annál több közös inspirációnk lesz.                 

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom